Hogyan tervezz?

Ingyenes szállás Eurorest hotelcsekkel

Vedd át a csekket!

Ajánljuk

"Delle Mimose" Hotel
Olaszország
"Luna Park" Hotel
Spanyolország
"Ce Quelle" Hotel
Magyarország
Tervezz magad
Kizárólag Öntől függ, mikor, kivel és melyik hotelben fog pihenni. Azt is Ön határozza meg, milyen hosszan pihen a kiválasztott szálláshelyen. A hotelben felhasználható ingyenes éjszakák maximális száma a hotelcsekkre van nyomtatva.
Érvényességi idő
A hotelcsekk lejáratának dátuma az Ön hotelcsekkjének első oldalán található. Ha nem most tervezi a szabadságát, a térítésmentes szállásait a csekk érvényességi idején belül bármikor felhasználhatja.
Válaszd ki a szabadságot idejét
Tervezze meg, mikor szeretne szabadságra menni, és nézzen utána milyen szálláshelyeken tudja felhasználni az ingyenes szállásokra szóló jegyét. Ehhez igénybe veheti a keresőt a Hotelkatalógusban.

Tudnia kell, hogy nem minden szálláshely, amelynek az ajánlata a Hotelkatalógusban található, fogadja az Akció Résztvevőit egész évben. A hotelek egy része kijelöl időszakokat az éven belül, amikor várja az Eurorest hotelcsekkek tulajdonosait.

Válaszd ki a szabadságod helyét és a hotelt
Amikor kiválasztod a hotelt, vedd figyelembe a hotel színvonalát, és azokat az attrakciókat, amelyek az adott településen vagy régióban várnak, ahol a hotel található.

A Hotelkatalógusban bemutatott szálláshelyeket úgy választottuk ki, hogy az Akció Résztvevői az évszaktól függően ki tudjanak választani olyan megfelelő helyet, ahol el szándékoznak tölteni a szabadságukat.

Foglald le a szállást
Ha átvette az Önnek kiutalt hotelcsekket, és kiválasztotta a szálláshelyet, ahol fel szeretné használni, telefonáljon oda, és foglaljon szállást, előzőleg tájékoztatva a hotelt, hogy Eurorest hotelcsekkel szeretne odamenni. A telefonszámot, és minden olyan adatot, ami a kiválasztott szálláshely eléréséhez szükséges, megtalálja a Hotelkatalógusban.

Az Eurorest nem közvetít a foglalásban. Az Eurorest Szabályzata szerint az Akció Résztvevői önállóan kötelesek szállást foglalni annál a szálláshelynél, ahol üdülni szeretne.

Külföldön akarod tölteni a szabadságod?
Minden, az Eurorest hotelcsekket elfogadó szálláshely leírásában megtalálja, milyen nyelven lehet a hotel személyzetével szót érteni. Ha külföldön kíván üdülni, akkor a lehetőség, hogy a hotel személyzetével egy Ön által ismert nyelven meg tudja értetni magát, fontos feltétel lehet.
Kérdése van?
Ha további kérdései vannak a hotelcsekkel történő üdüléssel kapcsolatban, azt felteheti az Eurorest Tanácsadóinak. A kapcsolati űrlapot a Kapcsolat fülön találja meg.
2019 © Copyright by Universo Sp. z o.o. & TLG Travel Group, LLC