Hogyan tervezz?

Ingyenes szállás Eurorest Voucher

Szerezzen Vouchert

Ajánljuk

"Luna Park" Hotel & Spa
Spanyolország
"Ce Quelle" Hotel
Magyarország
"Delle Mimose" Hotel
Olaszország
Tervezz magad
Kizárólag Öntől függ, mikor, kivel és melyik hotelben fog pihenni. Azt is Ön határozza meg, milyen hosszan pihen a kiválasztott szálláshelyen. A hotelben felhasználható ingyenes éjszakák maximális száma a hotelcsekkre van nyomtatva.
Érvényességi idő
A hotelcsekk lejáratának dátuma az Ön hotelcsekkjének első oldalán található. Ha nem most tervezi a szabadságát, a térítésmentes szállásait a csekk érvényességi idején belül bármikor felhasználhatja.
Válaszd ki a szabadságot idejét
Tervezze meg, mikor szeretne szabadságra menni, és nézzen utána milyen szálláshelyeken tudja felhasználni az ingyenes szállásokra szóló jegyét. Ehhez igénybe veheti a keresőt a Hotelkatalógusban.

Tudnia kell, hogy nem minden szálláshely, amelynek az ajánlata a Hotelkatalógusban található, fogadja az Akció Résztvevőit egész évben. A hotelek egy része kijelöl időszakokat az éven belül, amikor várja az Eurorest hotelcsekkek tulajdonosait.

Válaszd ki a szabadságod helyét és a hotelt
Amikor kiválasztod a hotelt, vedd figyelembe a hotel színvonalát, és azokat az attrakciókat, amelyek az adott településen vagy régióban várnak, ahol a hotel található.

A Hotelkatalógusban bemutatott szálláshelyeket úgy választottuk ki, hogy az Akció Résztvevői az évszaktól függően ki tudjanak választani olyan megfelelő helyet, ahol el szándékoznak tölteni a szabadságukat.

Foglald le a szállást
Ha átvette az Önnek kiutalt hotelcsekket, és kiválasztotta a szálláshelyet, ahol fel szeretné használni, telefonáljon oda, és foglaljon szállást, előzőleg tájékoztatva a hotelt, hogy Eurorest hotelcsekkel szeretne odamenni. A telefonszámot, és minden olyan adatot, ami a kiválasztott szálláshely eléréséhez szükséges, megtalálja a Hotelkatalógusban.

Az Eurorest nem közvetít a foglalásban. Az Eurorest Szabályzata szerint az Akció Résztvevői önállóan kötelesek szállást foglalni annál a szálláshelynél, ahol üdülni szeretne.

Külföldön akarod tölteni a szabadságod?
Minden, az Eurorest hotelcsekket elfogadó szálláshely leírásában megtalálja, milyen nyelven lehet a hotel személyzetével szót érteni. Ha külföldön kíván üdülni, akkor a lehetőség, hogy a hotel személyzetével egy Ön által ismert nyelven meg tudja értetni magát, fontos feltétel lehet.
Kérdése van?
Ha további kérdései vannak a hotelcsekkel történő üdüléssel kapcsolatban, azt felteheti az Eurorest Tanácsadóinak. A kapcsolati űrlapot a Kapcsolat fülön találja meg.
2019 © Copyright by Universo Sp. z o.o. & TLG Travel Group, LLC