Hoe kun je plannen?

Gratis overnachtingen met een Voucher Eurorest

Hier is uw Voucher
Plan het zelf
U bepaalt wanneer, met wie en naar welk hotel u wilt gaan. U bepaalt ook, hoe lang u in het gekozen hotel veblijft. Het maximale aantal gratis overnachtingen dat u in een hotel kunt gebruiken, staat aangegeven op uw cheque.
Geldigheidsdatum
De geldigheidsdatum van uw cheque staat aangegeven op de voorzijde van uw cheque. U kunt uw gratis overnachtingen gebruiken zolang uw cheque geldig is, ook al bent u nu niet van plan om op vakantie te gaan.
Kies de periode van uw vakantie
Bepaal de periode waarin u op vakantie wilt gaan en controleer in welke hotels u in deze periode uw cheque voor gratis overnachtingen kunt realiseren. Maak hiertoe gebruik van de zoekmachine die hoort bij de Lijst van Hotels.

Vergeet niet dat niet alle hotels die op de Lijst van hotels staan, deelnemers aan verschillende acties het hele jaar door accepteren. Sommige hotels hebben bepaalde periodes van het jaar aangegeven, waarin de gebruikers van Eurorest-hotelcheques gebruik kunnen maken van gratis overnachtingen.

Kies de plaats van verblijf en het hotel
Als u een hotel kiest, besteed dan aandacht aan de inrichting van het hotel, als ook aan de attracties die u ter plaatse en omgeving kunt verwachten.

De vakantieverblijven zijn gepresenteerd in Lijst van Hotels. De selectie van de hotels geeft de Deelnemers de mogelijkheid om de optimale plaats en periode voor hun vakantie te kiezen.

Reserveer uw verblijf
Heeft u al uw hotelcheque ontvangen en het hotel gekozen waarin u uw cheque wilt realiseren, neem dan contact op met dit hotel en reserveer het verblijf. Vergeet niet bij het contact er aan toe te voegen dat u in bezit bent van een Eurorest-hotelcheque. Het telefoonnummer en andere contactgevens die u nodig heeft om contact op te nemen met het gekozen object, vindt u in de omschrijving van het hotel op de Lijst van Hotels.

Eurorest bemiddelt niet in het reserveringsproces. Conform de Algmenene Voorwaarden van Eurorest zijn de gebruikers van de cheques verplicht hun verblijf in objecten zelfstandig te reserveren.

Plant u uw vakantie in het buitenland?
In de omschrijving van elk hotel dat de Eurorest-hotelcheque accepteert, kunt u de informatie vinden over talen die in dit hotel gesproken worden. Als u van plan bent naar het buitenland te gaan voor uw vakantie, kan de kennis van vreemde talen een belangrijke criterium zijn.
Heeft u een vraag?
Als u meer vragen heeft over het verblijf met een hotelcheque, kunt u deze stellen aan de Consulenten van Eurorest. Het contactformulier vindt u onder bladwijzer Contact.
2019 © Copyright by Universo Sp. z o.o. & TLG Travel Group, LLC