Hoe kun je plannen?

Gratis overnachtingen met een Voucher Eurorest

Voucher bestellen
Plan het zelf
U beslist wanneer, met wie en naar welk hotel u gaat reizen. U bepaalt ook hoe lang u in het uitgekozen object blijft logeren. Het maximale aantal gratis overnachtingen staat vermeld op de Hotelvoucher.
Geldigheidsdatum
De geldigheidsdatum van uw Hotelvoucher staat vermeld op de voorzijde van de Voucher. Voor het geval u momenteel niet van plan bent om met vakantie te gaan, u kunt de Voucher inwisselen binnen de gehele geldigheidsperiode van de Voucher.
Kies de periode van uw vakantie
Kies een periode die u het meest geschikt vindt en ga na, welke toeristische objecten de Voucher in die periode aanvaarden. Gebruik er de zoekmachine voor in de Lijst van Hotels.

Niet alle hotels die op onze Lijst van hotels staan, laten Deelnemers van de Acties toe gedurende het hele jaar. Sommige hotels hebben bepaalde periodes in het jaar waarin gasten met hun Hotelvouchers van Eurorest worden aanvaard.

Kies de plaats van verblijf en het hotel
Denk bij het kiezen van een geschikt hotel niet alleen aan de standaard van het hotel maar ook aan verschillende attracties in de stad en regio waarin het hotel zich bevindt.

De toeristische objecten die op de Lijst van hotels staan zijn door ons geselecteerd om de Deelnemers van de Acties een hotel te helpen vinden ongeacht het seizoen waarin ze met vakantie willen gaan.

Reserveer uw verblijf
Heeft u uw Hotelvoucher al in ontvangst genomen en het hotel uitgekozen, neem dan contact met het hotel op en reserveer uw verblijf. Informeer het hotel van tevoren dat u in bezit bent van een Hotelvoucher van Eurorest. Het telefoonnummer en alle andere gegevens noodzakelijk om contact te kunnen maken met het hotel vindt u in de omschrijving ervan op de Lijst van hotels.

Eurorest bemiddelt op geen enkele manier bij het reserveren van uw vakantie. Conform de Algemene Voorwaarden van Eurorest zijn de Deelnemers aan de Acties verplicht om zelfstandig hun bezoek in het uitgekozen hotel te reserveren.

Plant u uw vakantie in het buitenland?
In de omschrijving van elk hotel dat de Hotelvouchers van Eurorest aanvaardt, vindt u informatie over de taal/talen die het personeel van de hotel spreekt. Als u van plan bent naar het buitenland te gaan, kan dat een belangrijk criterium zijn.
Heeft u een vraag?
Heeft u nog vragen over uw vakantie met onze Hotelvoucher, neem gerust contact met de Consulenten van Eurorest. Het contactformulier is te vinden onder Contact.
2020 © Copyright by TLG Travel Group, LLC & Universo Sp. z o.o.