Cum să planificaţi?

Cazare gratuite cu Voucher Eurorest

Obține Voucherul

Recomandat de noi

Plănuiţi singuri
Depinde numai de tine când, cu cine și la care hotel mergi. De asemenea, stabilești cât timp te vei odihni în centrul ales. Numărul maxim de nopți gratuite de utilizat în hotel este pe formularul Voucherului hotelului.
Perioada de valabilitate
Data de expirare a Voucherului hotelului este publicată pe prima pagină a Voucherului. Dacă nu intenționezi să pleci acum, poți utiliza nopțile gratuite pe toata durata valabilității Voucherului.
Alegeţi-vă perioada de odihnă
Planifică perioada în care intenționezi să te odihnești și vezi în ce centre poți utiliza Voucherul pentru cazare gratuită. În acest scop, poți utiliza motorul de căutare în Catalogul hotelurilor.

Trebuie să ști că nu toate hotelurile a căror ofertă este publicată în Catalogul hotelurilor acceptă participanții la acțiune pe tot parcursul anului. Unele hoteluri au perioade desemnate în cursul anului în care își invită titularii de Vouchere hoteliere Eurorest.

Alegeţi locul şederii şi hotelul
Atunci când alegi un hotel pentru tine, aveți grijă la standardele echipamentului hotelului, precum și atracțiile care te așteaptă în orașul și regiunea în care se află hotelul.

Stațiunile prezentate în Catalogul hotelurilor acestea au fost selectate astfel încât Participanții la Acțiune să poată alege locul potrivit în funcție de sezonul în care intenționează să se odihnească.

Rezervaţi-vă şederea
Dacă ai primit deja un Voucher hoteierl și ai ales un hotel unde doresti să-l realizezi, sună și rezervă sejurul, informând că dorești să folosești Voucherul hotelier Eurorest. Numărul de telefon și orice alte date necesare pentru a contacta centrul selectat pot fi găsite la descrierea hotelului din Catalogul hotelurilor.

Eurorest nu mediază în rezervări. Potrivit Regulamentul Eurorest Participanții la acțiune sunt obligați să își rezerveze în mod independent șederea în centrele în care intenționează să se odihnească.

Plănuiţi concediul în străinătate?
În descrierea fiecărui hotel care onorează Voucherele Hotel Eurouette, poți citi în ce limbă poți comunica cu personalul hotelului. Dacă intenționezi să te relaxezi în străinătate, posibilitatea de a comunica într-o limbă pe care o cunoști poate fi un criteriu important.
Ai o ȋntrebare?
Dacă ai mai multe întrebări despre sejurul cu Voucherul, poți întreba consultanții Eurorest. Formularul de contact poate fi găsit în fila Contact.
2020 © Copyright by TLG Travel Group, LLC