Cum să planificaţi?

Cazare gratuite cu Voucher Eurorest

Obține Voucherul

Recomandat de noi

Plănuiţi singuri
Depinde doar de tine când, cu cine și la care hotel mergi. De asemenea, tu stabilești cât timp te vei odihni în centrul ales. Numărul maxim de nopți gratuite de utilizat în hotel este determinat de forma cecului hotelier.
Perioada de valabilitate
Data de expirare a cecului hotelier este publicată pe prima pagină a cecului. Dacă nu intenționezi să pleci acum, poți utiliza nopțile gratuite pe întreaga perioadă de valabilitate a cecului.
Alegeţi-vă perioada de odihnă
Planifică perioada în care intenționezi să te odihnești și verifică în ce centre poți utiliza biletul pentru cazare gratuită. În acest scop, poți utiliza motorul de căutare Catalogul hotelurilor .

Trebuie să știi că nu toate hotelurile a căror ofertă este publicată în Catalogul hotelurilor acceptă Participanții la Acțiune pe tot parcursul anului. Unele hoteluri au perioade desemnate în cursul anului, în care invită la deținătorii de cecuri hoteliere Eurorest.

Alegeţi locul şederii şi hotelul
Alegând hotelul luaţi seama la standardul hotelului, precum şi la atracţiile care vă aşteaptă în localitatea şi regiunea unde este situat hotelul.

Staţiunile de odihnă prezentate în Catalogul hotelurilor au fost alese în aşa fel încât Participanţii la Acţiune să aibă posibilitatea de a alege un loc potrivit în funcţie de anotimpul în care intenţionează să profite de concediu.

Rezervaţi-vă şederea
Dacă ai primit deja un cec hotelier și ai ales un hotel unde dorești să mergi, sună și rezervă sejurul, informând că dorești să vii cu cecul hotelier Eurorest. Numărul de telefon și orice alte date necesare pentru a contacta centrul selectat, vei găsi la descrierea hotelului în Catalogul hotelurilor .

Eurorest nu mediază în rezervări. Potrivit Regulamentului Eurorest Participanții la acțiune sunt obligați să rezerve individual șederea în centrele în care intenționează să se odihnească.

Plănuiţi concediul în străinătate?
În descrierea fiecărui hotel care acceptă cecuri hoteliere Eurorest, poți citi în ce limbă poți comunica cu personalul hotelului. Dacă intenționezi să te relaxezi în străinătate, posibilitatea de a comunica într-o limbă pe care o cunoști poate fi un criteriu important.
Ai o ȋntrebare?
Dacă aveţi mai multe ȋntrebări cu privire la realizarea cecurilor hoteliere, adresaţi-le Consultanţilor Eurorest. Formularul de contact se află sub adresa Contact.
2019 © Copyright by Universo Sp. z o.o. & TLG Travel Group, LLC